Batimat Paris 2019. Εντυπωσιακή παρουσία της ALUMINCO με νέα εξελιγμένα προϊόντα!

NN 4361

Η αυλαία της 32ης Batimat έπεσε με την ALUMINCO για ακόμη μια χρονιά να κερδίζει τις εντυπώσεις και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Σε ένα ατμοσφαιρικό περίπτερο, με ιδιαίτερο φωτισμό παρουσίασε νέα συστημάτα αλουμινίου, ανωτέρων επιδόσεων που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τις πωλήσεις της εταιρείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

NN 4342

Μεταξύ των νέων συστημάτων που παρουσιάστηκαν, τα βλέμματα έκλεψε το νέο ανασυρόμενο σύστημα SL2700 που θα επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην κατηγορία των ανασυρομένων συστημάτων τους επόμενους μήνες. Εκτός από το νέο ανασυρόμενο, η επιβλητική παρουσία του ειδικού συστήματος πρόσοψης SKG120, το σύστημα που ντύνει το νέο τερματικό σταθμό του Αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, πρόσφερε μια μοναδική και άκρως συναρπαστική εμπειρία.

Batimat 2019 02

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με την ομάδα ALUMINCO να εισπράττει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης.

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν και τα προϊόντα της METALSKIN, θυγατρική της εταιρείας ALUMINCO, που μόλις στη πρώτη τους διεθνή παρουσία, κατάφεραν να αποσπάσουν διθυραμβικές κριτικές, δίνοντας το στίγμα της νέας τάσης για τα επόμενα χρόνια.

Batimat 2019 03

3T9A3705