NAHB IBS Las Vegas 2016

Δυναμική Υπερατλαντική παρουσία!

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της και με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Αμερικής, η Aluminco, συμμετείχε για 1η φορά στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση NAHB International Builders' Show – περίπτερο S1506 – η οποία διεξήχθη από 19-21 Ιανουαρίου 2016, στο Λας Βέγκας.

Το Διεθνές Show® NAHB είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κατασκευών στον κόσμο, με περισσότερα από 500.000 τετραγωνικά πόδια και πάνω από 1.400 κατασκευαστές και προμηθευτές, προσελκύοντας 50.000 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες.

Η Aluminco με τα κορυφαία πρωτοποριακά της προϊόντα τράβηξε τα βλέμματα χιλιάδων επισκεπτών από όλα τα μέρη του κόσμου επιδεικνύοντάς, καινοτόμα υλικά και τεχνολογίες, αλλά και προβάλλοντας πολύ μεγάλα έργα του εξωτερικού που ολοκληρώθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεταξύ των νέων τεχνολογικών επιτευγμάτων που παρουσιάστηκαν είναι:
• το νέο σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη Open Air by Aluminco,
• το διεθνούς φήμης σύστημα στήριξης υαλοπίνακα Crystal Line,
• το σύστημα μοντέρνας πέργκολας
• το σύστημα καγκέλου inox F50
• τα συστήματα εξωτερικού χώρου όπως μοντέρνα πέργκολα, αυλόπορτες και αυλόγυροι

Η παρουσία της εταιρείας στην αγορά της Αμερικής αποδεικνύει την συστηματική διεθνή κουλτούρα που διέπει διαχρονικά την δράση της και εντάσσεται στη συνολικότερη και διαχρονική στρατηγική της εταιρείας για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις προκειμένου να προχωρήσει σε νέες αγορές και δυναμικές συνεργασίες.

preloader
NAHB International Builders' Show, Λας Βέγκας, Νεβάδα ΗΠΑ, Συνεδριακό Κέντρο Λας Βέγκας, 19-21 Ιανουαρίου 2016