Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ΣΕΚΑ

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στο μοναδικού κάλλους καφενείο «η Ωραία Ελλάς» στο Μοναστηράκι, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου, σε μια παραδοσιακή συνάθροιση, πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η ALUMINCO, μεγάλος χορηγός των εκδηλώσεων ΣΕΚΑ-ΙΝΚΑΛ, παρευρέθηκε στην πολλή ζεστή και μαγική βραδιά που εξασφάλιζε από τη μία ο χώρος, πλούσιος με καλλιτεχνικές δημιουργίες, από την άλλη η ενθουσιώδης συμμετοχή του κλάδου του αλουμινίου, που αγκάλιασε με χαρά τη συνάντηση.

Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε την έναρξη από μια σειρά δράσεων που έχουν προγραμματιστεί και ανακοινώθηκαν από την πρόεδρο του Συνδέσμου κα Δ. Κοντελέ, η οποία ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τις εταιρείες χορηγούς για την υποστήριξή τους στο έργο τους.

Η ALUMINCO, με τη συμμετοχή της, για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι δίπλα στον κατασκευαστή σε όλες τις εκδηλώσεις και τις προσπάθειες που αφορούν τον κλάδο του αλουμινίου. Όλοι μαζί, οι άνθρωποι του αλουμινίου, στα κατάμεστα μαρμάρινα τραπεζάκια του εντευκτηρίου, αντάλλαξαν ευχές για μια καλύτερη νέα χρονιά.

preloader

Πανοραμική άποψη του μοναδικού κάλλους καφενείο «η Ωραία Ελλάς» στο Μοναστηράκι

Η ώρα της κοπής της πίτας από τα χέρια της Προέδρου του ΣΕΚΑ, κ. Κοντελέ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΕΚΑ,15 Φεβρουαρίου 2014

Χειραψία κορυφής, μεταξύ του κ. Ξανθόπουλου Σωκράτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της διαφημιστικής εταιρείας EnergyLine και του κ. Γριβέα Σπύρου, Δ/ντή Marketing & Επικοινωνίας της ALUMINCO

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΕΚΑ,15 Φεβρουαρίου 2014

Πολλά χαμόγελα με φόντο ALUMINCO!

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΕΚΑ,15 Φεβρουαρίου 2014

Πολλά χαμόγελα με φόντο ALUMINCO!