Πληθωρική και εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της ALUMINCO στη μεγαλύτερη γιορτή της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού και του κόσμου των υλικών

Tas White

To TheArchitectShow 3 -tAS3- άνοιξε τις πύλες του στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2021, στον χώρο του Athens Metropolitan Expo. Η 2ήμερη διοργάνωση, αποτελεί κορυφαίο γεγονός για το κοινό της Αρχιτεκτονικής και του Design.

Η Aluminco, ως χορηγός και εκθέτης, παρουσιάσε τη νέα συλλογή προϊόντων Skyline ενώ ο κύριος Αργύρης Καρράς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Aluminco συμμετείχε σε πάνελ για τη σημασία των σύγχρονων υλικών, την βιωσιμότητα και τον ρόλο της Αρχιτεκτονικής σε μία ταχύτατα μεταβαλλόμενη πραγματικότητα.

Ποντάροντας σε φιλικά προϊόντα προς τους αρχιτέκτονες και σεβόμενη το wellbeing του χρήστη, η Aluminco παρουσίασε ένα σύστημα προσόψεων αλουμινίου με λεπτές γραμμές, έως 15χιλ. στην εσωτερική όψη, αλλά και στην όψη του κτιρίου σεβόμενη την εξωτερική minimal αισθητική και εκπληρώνοντας τις ανάγκες φωτεινότητας και θερμικής άνεσης στο εσωτερικό. «Δημιουργούμε λεπτές διατομές για να προσφέρουμε μεγαλύτερη ορατότητα και ενίσχυση του φυσικού φωτισμού. Μιλάμε για μια εγγύηση ελευθερίας που όλοι ονειρευόμαστε και θέλουμε.» ανέφερε σχετικά ο Δντης Marketing Σπύρος Γριβέας.

Η συγκεκριμένη λύση προτείνεται κυρίως για ιδιωτικές κατασκευές και μεγάλα ανοίγματα που απαιτούν minimal εμφάνιση. Ταυτόχρονα μπορεί μία τέτοια κατασκευή να χρησιμοποιηθεί και σε μεγάλους εμπορικούς χώρους όπως πχ βιτρίνες καταστημάτων για να προσφέρει διαφάνεια και ορατότητα από το εξωτερικό στο εσωτερικό. «Αρχιτεκτονικό DNA που δίνει premium λύσεις σε κάθε ανάγκη. Ο χρήσιμος συνεργάτης κάθε αρχιτέκτονα». Ανήκει στη νέα συλλογή προϊόντων Skyline και φέρει την ονομασία CW35 Style Setter».

023A9277

Η Aluminco, εδώ και 40 χρόνια σχεδιάζει και παράγει κορυφαία συστήματα αλουμινίου, εστιάζοντας στην καινοτομία, την ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση!

Σας ευχαριστούμε που παρευρεθήκατε κοντά μας και απολαύσατε από κοντά την εμπειρία των συστημάτων Aluminco!

Το εξειδικευμένο τμήμα μηχανικών και σχεδιαστών της εταιρείας, βρίσκεται στην διάθεσή σας, για να δημιουργήσουμε μαζί το επόμενο έργο σας!